The Kitchen

Gure ERREZETA: abiapuntuan oinarrizko bi premia daude: jatea eta elikatzea. Jateko modua eta jaten emateko modua aldatu nahi ditugu. Esparru horretan sartzen dira nekazariak, abeltzainak, fabrikatzaileak, banaketa, errestaurazioa eta, jakina, pertsonak; elikaduraren negozio eredu berriak bilatzeko lanean dihardugu. Osasungarriak diren kontzeptuak -tokikoak edo globalak-, iraunkorrak eta errentagarriak. Eta kontzienteagoak egin gaitzala zer jaten dugun eta zer zerbitzatzen dugun.

GURE ERREZETA. Pertsonak eta elikadura dira gure errezetako osagai nagusiak. Su eztian prestatzen ditugu, eta maitasun handiz eragiten diegu, beren onena atera dezaten. Gainera, haien ezaugarriak indartzen ditugu askotariko ongailu berritzaileekin.

The Kitchen

Elikadura osasungarriaren aholkularitza

Nota hartzen dugu:

01. Pertsonekin oinarri on bat prestatzen dugu aurren-aurrena
Pertsonak ezin dira behin ere falta proiektu baten osagaietan.

02. Jatorri ukitu bat gaineratzen diogu
Nekazaritza sektorea da zaporearen jatorria. Horrek ematen die egiazkotasuna gure ereduei.

03. Elikagai osasungarrietatik xerra batzuk mozten ditugu
Elikadura osasungarriak berezkoak dituen balioen indarrean sinesten dugu, pertsonak konektatuko dituzten eta gizartean eragina izango duten gaitasunak eta trebetasunak lantzeko.

04. Iraunkortasunetik apur bat ematen diogu
Iraunkortasunak berde kolorea ematen dio egiten dugunari. Horri esker gozatuko ditugu platerak etorkizunean.

05. Irabiatu eta esperientziari hurrupa bat ematen diogu
Beti komeni da esperientzia berrien zaporeak probatzea. Horri esker hobetuko gara.

06. Berrikuntzaz hautseztatzen dugu, gehiegi botatzeko beldurrik gabe
Proiektu guztietan behar da ausardia apurtzaile pixka bat.

07. Umore pixka batez gatzpipertzen dugu
Umorea da onena digestiorako. Edozein ahalegin mota arintzen du.

08. Eta maina handiz platereratzen dugu, zapore guztiaz gozatu ahal izateko
Horra hor arrakastaren gakoa. Aurreko pausoak betetzen baditugu, platerei eta sukaldariei esker, zaporea berdingabea izango da.